MyDent Orthodontie-Antwerpen
Ga naar de inhoud
Invisalign Clear Aligners
Digitale Orthodontie

Wat zijn Aligners
Aligners zijn doorzichtige hoesjes van kunststof die je over je tanden heen kan plaatsen waardoor je tanden recht geduwd worden. Omdat je elke twee weken deze hoesjes verwisselt voor een hoesje die een andere vorm heeft zullen je tanden en kiezen langzaam gaan verplaatsen. De hoesjes van het merk Invisalign zijn gemaakt van polyurethaan, bevatten geen BPA en zijn zeer nauwkeurig afgewerkt voor een optimaal draagcomfort. Aligners worden al tientallen jaren gemaakt en gebruikt door tandartsen en orthodontisten, er zijn vele soorten, merken en kwaliteitsverschillen.
In de afgelopen 20 jaar heeft Invisalign veel geïnvesteerd in onderzoek en ontwikkeling, Invisalign Aligners worden nu gebruikt om 90% van de orthodontische problemen te behandelen.  
De keuze van het apparaat zal dus niet meer afhangen van “plastic” versus “metaal” maar eerder van DIGITAAL vs ANALOOG.Vroege orthodontie melkgebit en wisselgebit
INVISALIGN First
Vroege orthodontie met transparante aligners voor onze jonge patiëntjes van 6 tot 10 jaar
INVISALIGN Teen
Transparante beugels voor tieners
Beugel voor tiener
Transparante beugel volwassenen
De Invisalign beugel is bij uitstek geschikt als beugel voor volwassenen. De behandeling bestaat uit een reeks van nagenoeg onzichtbare, uitneembare aligners (hoesjes) die je om de 1 tot 2 weken vervangt door een nieuwe set.
Transparante Clear Aligners
Invisalign Vivera Retainers
Wat zijn Retainers?
Na de actieve behandeling wordt de beugel verwijderd. Dan volgt de zogeheten retentiefase.
Om het eindresultaat van de behandeling te stabiliseren worden nachtbeugels aan gemeten. Dit is een dun doorzichtig hoesje dat over de tanden heen geplaatst kan worden.
MyDent Orthodontie
Monnikenhoflaan 39
2620 Hemiksem

  032912000
  mydent@telenet.be

Terug naar de inhoud